Equip Home  
 
 
 
         
  Benelux.      
 

Equip Benelux BV
Sports Business Center
Plesmanstraat 1, Leusden, 3833 LA

Tel: +31 (0) 33 4340454

info@equipbenelux.nl

Equip Benelux BV

Equip Benelux is based in Leusden, The Netherlands and handle sales for both Rab and Lowe Alpine.

To read the descriptions below in English click here: English

 
 

 

     
  Verkoop buitendienst Verkoop en directie    
Bas Gerard  

Bas Ursem
Hoewel hij nog plezierig jong is, heeft Bas al een lange ervaring als adviseur en verkoper bij een toonaangevende buitensportspeciaalzaak, waar hij het tot assistentbedrijfsleider schopte. In deze positie verkocht Bas veel Rab en Lowe Alpine-producten, met minstens zoveel succes en plezier waarmee hij deze producten zelf gebruikte. Bij Equip Benelux is Bas sinds het voorjaar van 2012 verantwoordelijk voor de verkoop aan onze detailhandelsklanten en verzorgt hij de after sales service. Als sportfanaat vindt Bas het moeilijk zich op één sport toe te leggen; ooit begon hij met sportklimmen en hardlopen, maar tegenwoordig zijn ook golfsurfen, snowboarden en adventureracen zeer geliefde bezigheden.

Favoriete Rab uitrustingsstuk:
Baseline Hoodie

Favoriete Lowe alpine rugzak:
Eclipse 15

Meest memorabele buitensportmoment:
Moeilijk om er één te kiezen, maar absoluut tot de beste behorend is een perfecte zonsopgang over de Nederlandse duinen tijdens een fietsetappe van een adventure race na een nacht van hard racen.

Favoriete buitensport-activiteit:
Boulderen met vrienden of een uitdagende trail run.

bas.ursem@equipbenelux.nl

Gerard Ritter
Gerard klimt al bijna 40 jaar en verkoopt vrijwel net zo lang Lowe Alpine rugzakken en outdoorkleding en ook klimmaterialen, tenten en slaapzakken. Hij beklimt nog steeds graag de grote bergen in de Alpen en kent de weg in de Britse heuvels en de Belgische en Franse rotsen. Daarnaast maakt hij -historicus van huis uit- graag een culturele reis, waarbij hij natuurlijk bergschoenen ofhardloopschoenen meeneemt! Of anders wel zijn racefiets of mountainbike… De recente uitbreiding van zijn werkzaamheden in het Zuiden en Oosten van Europa bevalt hem daarom prima.

Favoriete Rab uitrustingsstuk:
Zijn favoriete Rab kledingstuk is de Kinetic Plus Jacket, die licht, elastisch, waterdicht en extreem goed ademend is, waardoor hij van binnen en buiten droog blijft, zelfs bij grote inspanning.

Favoriete Lowe alpine rugzak:
De Lowe Alpine AirZone Duo 30 is zijn favoriet voor meerdaagse bergwandeltochten: compleet, praktisch, maar toch licht en compact en met een superhoog draagcomfort.

gerard.ritter@equipbenelux.nl

 
 
Verkoop binnendienst Financiële administratie  
Claudia Andrea  

Claudia Anbeek
Claudia wandelt, skiet, vliegt (bij voorkeur met haar parapente) en rent. En dat laatste niet alleen in de bossen rond Leusden of in de Oostenrijkse bergen, maar ook voor haar klanten. Ze is het kloppend hart van het kantoor in Leusden.

claudia.anbeek@equipbenelux.nl

Andrea Hankey
Andrea komt oorspronkelijk uit Engeland, maar woont reeds lang in Nederland. Ze zorgt bij Equip Benelux voor de penningen. Sportief is ze ook. Vooral op het hockeyveld, maar ook in de buitensport: haar eerste lange wandeltocht was direct 100 kilometer aan een stuk!

andrea.hankey@equipbenelux.nl

 
     
     
     
 
Brands
 
People
 
Careers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rab website Lowe Alpine Website
Registered Office: Wimsey Way, Somercotes, Alfreton, Derbyshire DE55 4LS. Registered in England No. 01168470