Equip outdoor technologies ltd
home brands people news jobs
 

Op het kantoor en in de showroom van Equip Benelux in Leusden werkt een klein team van enthousiaste buitensporters aan de verkoop en marketing van de producten van Rab, Outdoor Designs, Lowe Alpine, Pod en Integral Designs.

 

Bas Ursem

Bas Ursem

Verkoop buitendienst, service

Hoewel hij nog plezierig jong is, heeft Bas al een lange ervaring als adviseur en verkoper bij een toonaangevende buitensportspeciaalzaak, waar hij het tot assistentbedrijfsleider schopte. In deze positie verkocht Bas veel Rab en Lowe Alpine-producten, met minstens zoveel succes en plezier waarmee hij deze producten zelf gebruikte. Bij Equip Benelux is Bas sinds het voorjaar van 2012 verantwoordelijk voor de verkoop aan onze detailhandelsklanten en verzorgt hij de after sales service. Als sportfanaat vindt Bas het moeilijk zich op één sport toe te leggen; ooit begon hij met sportklimmen en hardlopen, maar tegenwoordig zijn ook golfsurfen, snowboarden en adventureracen zeer geliefde bezigheden.

 

Gerard Ritter  

 

Gerard Ritter

 

verkoop en directie

Gerard klimt al bijna 40 jaar en verkoopt vrijwel net zo lang Lowe Alpine rugzakken en outdoorkleding en ook klimmaterialen, tenten en slaapzakken. Hij beklimt nog steeds graag de grote bergen in de Alpen en kent de weg in de Britse heuvels en de Belgische en Franse rotsen. Daarnaast maakt hij -historicus van huis uit- graag een culturele reis, waarbij hij natuurlijk bergschoenen ofhardloopschoenen meeneemt! Of anders wel zijn racefiets of mountainbike… De recente uitbreiding van zijn werkzaamheden in het Zuiden en Oosten van Europa bevalt hem daarom prima.


Claudia Anbeek

Claudia Anbeek

verkoop binnendienst

Claudia wandelt, skiet, vliegt (bij voorkeur met haar parapente) en rent. En dat laatste niet alleen in de bossen rond Leusden of in de Oostenrijkse bergen, maar ook voor haar klanten. Ze is het kloppend hart van het kantoor in Leusden.

     
Andrea Hankey

Andrea Hankey

financiële administratie

Andrea komt oorspronkelijk uit Engeland, maar woont reeds lang in Nederland. Ze zorgt bij Equip Benelux voor de penningen. Sportief is ze ook. Vooral op het hockeyveld, maar ook in de buitensport: haar eerste lange wandeltocht was direct 100 kilometer aan een stuk!

     
Sjoerd Reitsma  

Sjoerd
Verkoop binnendienst