Equip outdoor technologies ltd
home brands people news jobs

We zijn verheugd mee te kunnen delen dat Lowe Alpine per medio 2011 een onderdeel is geworden van de Equip Outdoor Technologies-groep met een hoofdvestiging in Alfreton in het Engelse Peak District.

 

Lowe Alpine

Lowe Alpine werd in 1967 door de beroemde klimmende broers Lowe opgericht in Boulder, Colorado, USA. Lowe Alpine groeide in bijna een halve eeuw uit tot één van de echt klassieke outdoormerken en heeft zijn grote wereldwijde reputatie vooral te danken aan innovatieve, comfortabele en oerdegelijke rugzakken en een fantastische kledingcollectie.
Lowe Alpine is sinds kort weer terug op het vertrouwde nest in Kendal, Cumbria, waar het kloppend hart van het bedrijf al decennia wordt gevormd door een state of the art rugzakontwerpafdeling en waar ook nu weer topklasse outdoorkleding wordt ontwikkeld. Het natte en winderige Engelse Lake District is een uitstekende plek om producten te ontwikkelen die geschikt zijn for the world’s wildest places…

Benelux

Het kantoor van Lowe Alpine Benelux BV in Leusden kreeg in oktober 2011 een nieuwe naam. Het bedrijf heet nu Equip Benelux BV. Nadere informatie kun je krijgen via info@equipbenelux.nl.